Om LuxBoks

LuxBoks er et 100% personligt ejet dansk firma med dansk kundeservice og både lager og kontor i Danmark.

Vi sender altid din ordre indenfor 24 timer og LuxBoks.dk er godkendt af e-mærket og for din sikkerhed sker betaling med 3-D secure. 

LuxBoks.dk tilbyder dig en lang række spændende løsninger til sikker opbevaring af bl.a. armbåndsure, smykker, briller, slips, m.m.

Vi har Danmarks største udvalg til nok Danmarks skarpeste priser; urkasser, urboks, urskrin, watch winder, smykkeskrin til både damer og mænd, slipseboks, manchetknap skrin, brillebokse, træure og meget mere.

LuxBoks forhandler watch winder / urbevæger fra bl.a. LINDENÆS of Denmark og tyske producenter. Vi sælger kun watch windere af høj teknisk kvalitet til dine dyrebare automatiske ure. I det hele taget er design, kvalitet og finish, vigtige produktegenskaber vi altid vægter højt når vi udvælger varer og køber ind.

Hos LuxBoks.dk designer og udvikler vi også selv en stor del af vores varer og supplerer med import af originale mærker fra andre EU lande. Vi handler direkte hos producenterne så vi undgår fordyrene mellemled. Det betyder at vi kan tilbyde dig de nyeste varer i høj kvalitet til de bedste priser.

Desuden bestræber vi os på, at holde et højt serviceniveau, som du bestemt heller ikke finder alle andre steder - vi sætter GOD kunderservice i centrum. Derfor står vi også til rådighed pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.