Urkasse i læder

Kæmpe udvalg af urbokse, urkasser og urskrin i læder, PU læder eller vegansk læder

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)

SUPER HIT - helt sort urboks i vegansk læder - flere modeller til 1, 3, 6 eller 12 ure på LuxBoks.dk

En urboks er en oplagt gaveide - KØB trygt hos LuxBoks.dk - Vælg mellem mange forskellige urkasse størrelser til 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 eller flere ure. Fra kr. 299,- Urkasser og urbokse i flot finish i vegansk læder/PU-læder, ægte læder eller cross grain syntetetisk læder. Urkasser, der er nemme at vedligeholde, og beskytter og fremviser alle dine ure på elegant og eksklusiv måde. Få samling og orden på dine ure med en ur kasse i stærkt kunstlæder eller vegansk læder - vores ur kasser er indbefattet af garanti og prismatch. Køb sikkert dit nye urskrin i dansk webshop - e-mærket godkendt.
Altid mulighed for GRATIS FRAGT - 30 dages returret - dag til dag levering - ingen gebyrer og 100% prismatch

Har du mere end et ur er en ur boks et must have. Få samlet dine ure et sted med sikker opbevaring i en af vore dansk designede urkasser. Om det er dyre designerure, eller smarte modeure, er det en god ide at samle dem, og opvare dem fri for støv og fedt, på et sted i en uræske.

En ur kasse er både til kvinder og mænd. Det er alletiders gaveide til manden eller kvinden der har mere end et ur - måske ved de slet ikke at der findes urkasser, og du kan overraske dem med en gave de ikke vidste fandtes: En urboks til mere end 1 ur!