Alle Urkasser & urbokse

Opbevaring til ure - Danmarks største udvalg af urskrin, urkasse og urboks 

Hos LuxBoks har vi et kæmpe udvalg af urskrin, urboks og urkasse i træ, PU læder og ægte læder. Samt ur etuier i kunst læder udførelse. Alle urkasser og urboks modeller er i høj kvalitet og elegant design. Og på LuxBoks.dk har du altid mere end 100 forskellige urboks mod...

Opbevaring til ure - Danmarks største udvalg af urskrin, urkasse og urboks 

Hos LuxBoks har vi et kæmpe udvalg af urskrin, urboks og urkasse i træ, PU læder og ægte læder. Samt ur etuier i kunst læder udførelse. Alle urkasser og urboks modeller er i høj kvalitet og elegant design. Og på LuxBoks.dk har du altid mere end 100 forskellige urboks modeller du kan vælge imellem - til billige priser fra kr. 299.
En urkasse i højglanslakeret træ eller ægte træ finer er utrolig eksklusiv at se på. Et urskrin i ægte læder bliver kun flottere når den slides og får patina efterhånden som årene går. Kunstlæder eller PU læder urbokse er meget nemme at rengøre; blot tør over med en fugtig klud, så er din urboks ren og fin igen.
Vi har rigtigt mange flotte opbevarings løsninger til stort set alle typer armbåndsure og alle behov. Til eksklusiv fremvisning af urene med glas rude i låget på urkassen – så du og dine gæster rigtigt kan beundre din flotte samling af ure.
Eller måske ønsker du en lidt mere og neutral og sikker opbevaring af armbåndsurene i et skab, i en skuffe eller på en kommode i dit soveværelse. Skal du ud at rejse har vi også et lækkert og sikkert ur etui eller rejse etui til dine armbåndsure.
LuxBoks tilbyder urbokse, urkasser, urskrin eller uretui med plads til fra 1 til 30 ure. Alt efter dine behov og ønsker. Køb nemt, trygt og sikkert på LuxBoks.dk; e-mærket godkendt.

Køb trygt og hurtigt urbokse, urkasser evt. som gave på LuxBoks.dk 

Find og køb den bedste og billige urboks, urskrin og urkasse i træ, ægte læder eller PU læder – Hos LuxBoks køber du med 100% prismatch urkasser og urbokse fra kun 299 kr.-
Altid med GRATIS fragt og hurtig levering med afsendelse indenfor 24 timer fra dansk lager – Sikker betaling med 3-d secure - 100% prismatch og 30 dages returret / fortrydelsesret

 

Mere
Viser 1 - 20 af 77 varer

Katalog

Aktiverede filtre: