Altid Gratis Fragt hos LuxBoks

Fragt og levering:

Afgiver du din ordre på www.luxboks.dk mellem klokken 00:01 og 14:00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag kl. 16:00. Du skal regne med 24-48 timers samlet leveringstid for varer, der afsendes fra vores lager i Danmark.
Hvis det er en vare, der skal efterbehandles, f.eks. tilføjes gravering eller en vare, der skal skaffes hjem på bestilling fra dig er leveringstiden ca. 10-90 hverdage afhængig af varens type og leveringstiden fra vores producenter og samarbejdspartnere. Under "specifikationer" på den enkelte vare står der altid oplyst den forventede leveringstid på den enkelte vare. Og hvis varen p.t. er udsolgt, hvornår vi forventer den på lager igen. 

HUSK! Sidste dag for bestilling med levering inden jul er fredag 20. december kl. 15. Læs mere nederst på siden.

PostNord levering til Postbutik:

Det skal kunne betale sig at handle på nettet. Derfor leverer vi alle ordrer helt gratis til din nærmeste Postnord pakkeshop eller i den Postnord pakkeshop du selv vælgere. Så snart pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen modtager du en SMS/E-mail besked fra Postnord.

PostNord levering direkte til døren:

Du kan også helt gratis vælge at få varen leveret direkte til din privat adresse eller din arbejdsplads. Så snart pakken er på vej til den adresse du har oplyst ved købet, vil du modtage en SMS/E-mail besked fra Postnord.

Afhentning af varer:

Hos LuxBoks.dk er det IKKE muligt at afhente varer, da vi ikke har lager på firma adressen.

Postnord levering af pakker til julen 2019:

  • Fredag den 20. december
    Kl. 15 er sidste chance for at bestille varer hos LuxBoks.dk afsendt med Postnord. Postnord garanterer så at pakken er fremme i pakkeboksen eller på din ønskede adresse inden jul (senest 23. december)
  • Mandag den 23. december
    Postnord har sidste omdeling af pakker inden jul. Træffer Postnord ikke nogen hjemme denne dag, bliver pakken afleveret på et udleveringssted, der enten har åbent juleaftensdag den 24. december eller har lang åbningstid den 23. december.