Altid mulighed for gratis fragt hos LuxBoks

Vidste du, at mere end 90% af de pakker vi afsender med fragtfirmaet på en hverdag er fremme på leveringsstedet inden for 24 timer.
Køb din gave hos os senest kl. 13 - så når pakken frem med fragtfirmaet dagen efter. 

Som kunde hos LuxBoks.dk har du også altid 30 dages fortrydelsesret.
Men for varer købt til julegave kan du dog bytte/fortryde dit køb helt frem til 31. januar det efterfølgende år. Uanset hvornår du har købt varen.

Fragt og levering:

DAG TIL DAG levering på LuxBoks.dk. Afgiver du din ordre på www.luxboks.dk mellem klokken 00:01 og 13:00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag. Mindst 90% af vores afsendte pakker er fremme på den valgte destination indenfor 24 timer på næste hverdag. Vi afsender alt fra vores eget lager i Danmark.

Levering til Pakkeshop / pakkeboks:

Det skal kunne betale sig at handle på nettet. Derfor leverer vi alle ordrer helt gratis til den pakkeshop du selv vælger. Så snart pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen modtager du en SMS/E-mail besked fra fragtfirmaet.

Levering direkte til døren:

Du kan også vælge, at få varen leveret direkte til din privat adresse eller din arbejdsplads. Så snart pakken med din vare er på vej til den adresse du har oplyst ved købet, vil du modtage en SMS/E-mail besked fra fragtfirmaet - leveringen til din valgte adresse koster et mindre fragtgebyr på kr. 29.

Afhentning af varer:

Hos LuxBoks.dk er det IKKE muligt at afhente varer, da vi ikke har lager på firma adressen.