Altid Gratis Fragt hos LuxBoks

Vidste du, at 95% af de pakker vi afsender med Postnord på en hverdag er fremme på leveringsstedet inden for 24 timer.
Køb din julegave hos os senest 20. december kl. 15 - så når pakken frem med Postnord inden jul. 

Som kunde hos LuxBoks.dk har du også altid 30 dages fortrydelsesret.
Men for varer købt til julegave kan du dog bytte/fortryde dit køb helt frem til 31. januar det efterfølgende år. Uanset hvornår du har købt varen.

Fragt og levering:

DAG TIL DAG levering på LuxBoks.dk. Afgiver du din ordre på www.luxboks.dk mellem klokken 00:01 og 15:00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag kl. 16:00. 95% af vores afsendte pakker er fremme på den valgte destination indenfor 24 timer på næste hverdag. Vi afsender alt fra vores eget lager i Danmark.
Hvis det er en vare, der skal efterbehandles, f.eks. tilføjes gravering eller en vare, der skal skaffes hjem på bestilling fra dig er leveringstiden ca. 10-90 hverdage afhængig af varens type og leveringstiden fra vores producenter og samarbejdspartnere. Under "specifikationer" på den enkelte vare står der altid oplyst den forventede leveringstid på den enkelte vare. Og hvis varen p.t. er udsolgt, hvornår vi forventer den på lager igen. 

PostNord levering til Pakkeshop / pakkeboks:

Det skal kunne betale sig at handle på nettet. Derfor leverer vi alle ordrer helt gratis til den Postnord pakkeshop du selv vælger. Så snart pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen modtager du en SMS/E-mail besked fra Postnord. Du kan også vælge levering til Pakkeboks (kræver tilmelding i Postnord app).

PostNord levering direkte til døren:

Du kan også helt gratis vælge at få varen leveret direkte til din privat adresse eller din arbejdsplads. Du undgår overfyldte pakkebokse og kø ved udlevering af pakken. Så snart pakken er på vej til den adresse du har oplyst ved købet, vil du modtage en SMS/E-mail besked fra Postnord  - Og på LuxBoks.dk er leveringen til din adresse også "på husets regning". Dvs. ALTID gratis fragt for dig.

Afhentning af varer:

Hos LuxBoks.dk er det IKKE muligt at afhente varer, da vi ikke har lager på firma adressen.