100% prismatch.

LuxBoks matcher prisen på identiske varer

Vi VIL være din foretrukne leverandør af urkasser, urskrin, urbokse og urbevægere, derfor tilbyder vi 100% prismatch på ALLE varer i hele vores sortiment!

Skulle du mod forventning finde en vare hos en anden online shop, som er billigere end hos os, så matcher vi prisen for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os via en email til info@luxboks4you.com, hvor du indsætter et link på vores vare og et link med den samme vare fra en anden online shop, som du mener er billigere end vores pris.

Når vi har verificeret at shoppen og varen overholder vores betingelser for prismatch, vil du modtage et link retur på din mail, hvorpå du kan bestille varen til en 100% matchende pris.

VIGTIGT: For at gøre brug af 100% prismatch skal du helst indberette prisdifferencen før du afgiver din ordre på vores webshop. Bestil først når du har fået en godkendelse fra os pr. mail.

100% prismatch forespørgsler behandles indenfor 1-3 hverdage.

For at sikre en fair sammenligning, skal disse enkle krav opfyldes inden en 100% prismatch kan gøres gældende:

- Det skal være hos en dansk online shop med dansk cvr nr. og varelager placeret i Danmark.   
- Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.    
- Varen skal være nøjagtig den samme; Producent, kvalitet, farve osv.   
- Dokumentationen skal være i form af et link til varen.   
- Prisen skal være på 1 stk. af varen (altså ikke 2 for X kr.).   
- 100% prismatch gælder varer, der reelt er tilgængelige, og dermed ikke tilbud med begrænsede antal/tid.100% prismatch gælder ikke tilbud, der kræver et medlemskab,
  som f.eks. en indkøbsforening, kundeklub eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.  
- 100% prismatch omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti/reklamationsret og forbrugerbeskyttelse.