Smykkeskrin mænd

Flotte smykkebokse og smykkeskrin til mænd i lækkert trendy design til den moderne mand.

Underkategorier

 • Manchetknap skrin

  Mangler du samling og overblik over dine manchetknapper? LuxBoks har løsningerne.

 • Slipseboks

  Savner du overblik og styr på dine flotte slips og butterfly?

 • Solbrilleboks og...

  Har du en hel samling af solbriller og briller, så har vi opbevarings løsningen

 • Mest populære...

  Tjek her vores top liste med brandvarme smykkeboks løsninger til manden

Der er 20 varer.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Den moderne mand har brug for en smart herre smykkeboks

Smykkebokse og smykkeskrin til mænd er en nyhed. Mange ”rigtige” og trendy mænd anvender flere og flere smykker af forskellige typer; Ringe, ure, manchetknapper, armbånd, briller - ja selv slips og butterfly m.m. benyttes af vores tids mand til, at udtrykke og vise hans helt egen personlige smag og stil, derfor er herre smykkeboks og smykkeskrin også aktuelt.

En trendy mand er hele tiden er på jagt efter at tilføre hans garderobe et stort udvalg af personlige smykker og tøj genstande som han udvælger med stor omhu og krav til kvalitet og funktionalitet.

LuxBoks følger selvfølgelig med og udvider og udvikler hele tiden vores sortiment af smykkebokse til herrer og mænd. Med fokus på specielt designede smykkeopbevarings løsninger til at møde mandens ønsker og krav til smart, sikker og funktionel opbevaring af smykker. LuxBoks har lækker og elegant smykke boks i træ eller læder, der har plads til både ringe, ure og manchetknapper. En smykke boks findes både med lås og nøgle, med rude i låget og i mange forskellige farver, matrialer og størrelser. Vi har også flotte individuelle smykkeskrin og bokse til opbevaring og lagring af mange eksemplarer af det enkelte type herre smykke; Manchetknapskrin, urboks, smykkeskrin, slipse boks / boks til butterfly, brilleboks / brille etui og meget mere .

LuxBoks.dk finder hele tiden en masse nye og eksklusive opbevaringsløsninger til mænd; manchetknap æske til manchetknapper, brilleskrin til solbriller og designer briller, slipseboks til elegante slips og butterfly m.m. og nu også smykkeskrin og smykkeboks til mænd.