Watch winder

Watch winder og urbevæger til 1, 2 eller 4 ure; top kvalitet i træ og PU læder

Underkategorier

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Hold dit selvoptrækkende armbånds ur i gang - watch winder, urbevæger, urkasse med rotation.

Hos LuxBoks kan du købe en såkaldt urbevæger eller watch winder, som er en roterende urkasse, der sørger for at du kan holde dit mekaniske armbåndsur gående. Med vores urbevægere kan du trække dit armbåndsur op, så du ikke risikerer at gå med et ur, som ikke viser den rigtige tid. Med en watch winder bliver det nemt at holde dit armbåndsur kørende, så du hele tiden kan få glæde af dit ur.
Når du vedligeholder dit mekaniske ur med en watch winder / urbevæger kan du også forlænge levetiden på uret. Bevægelserne i en ur winder medvirker til, at olien i dit ur hele tiden holdes smidig og flydende når du ikke selv benytter uret.
Samtidig er en watch winder en utrolig flot og sikker måde at opbevare dine ure på. Når du har placeret uret eller urene forsvarligt i watchwinderen, kan du vælge at have den stående fremme så du rigtigt kan nyde dine flotte ure mens de drejer rundt i urbevægeren. Nogle urbevægere har også LED lys som kan gøre det til et endnu smartere og flottere syn, at se urene bevæge sig rundt i en watch winder på.

Bestil en watch winder hos os, og vedligehold dit mekaniske ur med vores urbevæger. LuxBoks forhandler de bedste watch windere og urbevægere. Vi har et stort udvalg af watch windere eller roterende urkasser til ure, og vi har tilmed altid GRATIS fragt og personlig service og vejledning, hvis du har behov for det. Du kan hele døgnet kontakte os på info@luxboks4you.com, så svarer vi dig indenfor 24 timer.

I tvivl om hvilken watch winder du skal vælge?

LuxBoks har lavet en guide til, hvordan du hurtigt og enkelt finder frem til den watch winder / urbevæger, der passer bedst til dine ure og behov. KLIK HER for, at gå til watch winder guiden.
LuxBoks.dk forhandler de bedste watch windere, urbevægere og roterende urkasser. Stort udvalg af watch windere i flot lakeret træ og læder - GRATIS fragt - 30 dages fortrydelsesret - hurtig levering og sikker betaling uden gebyrer.