Ure

Ur fremstillet af bæredygtigt træ og genanvendt metal, plast m.m.

Et LINDENÆS of Denmark armbåndsur er designet i Danmark og fremstår i et moderigtigt men samtidig klassisk design. Armbåndsurene fremstilles næsten udelukkende af bæredygtige og genanvendte / genbrugs materialer; naturligt træ FSC certificeret, genanvendt træ, genbrugs plast, gena...

Ur fremstillet af bæredygtigt træ og genanvendt metal, plast m.m.

Et LINDENÆS of Denmark armbåndsur er designet i Danmark og fremstår i et moderigtigt men samtidig klassisk design. Armbåndsurene fremstilles næsten udelukkende af bæredygtige og genanvendte / genbrugs materialer; naturligt træ FSC certificeret, genanvendt træ, genbrugs plast, genanvendt kanvas, genanvendt stål og andre metaller m.m.

Vores samarbejdspartnere har de nødvendige certificeringer til at producere ure i træ og andre materialer på en miljøvenlig forsvarlig måde. Således at også alle miljømæssige krav til det færdige ”genbrugs” ur bliver overholdt. Den italienske ur producent, AB AETETNO, har således produceret vores nye Wine Watch træ ure, 100% håndlavet i Italien af genanvendt stål og egetræ fra Valpolicella vintønder. Selvfølgelig er alle emballager og gaveæsker til vores ure også fremstillet i bæredygtige og naturlige materialer som genbrugspap og træ m.m. Et trendy LINDENÆS of Denmark ur er derfor også et miljømæssige helt rigtigt valg.

Fordele ved LINDENÆS of Denmark armbånds ur:

  • Ur fremstillet af 100% naturligt træ fra bæredygtige skove; FSC certificeret
  • Op til 90% af alle dele i uret kommer fra genanvendte materialer; plast, stål, metaller m.m.
  • Et LINDENÆS of Denmark ur har intet/meget lavt indhold af giftige stoffer, nikkel og andre metaller
  • Et armbåndsur, der vejer meget lidt og er behageligt rart, at bære på håndleddet.
  • Du er med til at støtte dyre -og velfærdsorganisationer til gavn for vores miljø, natur m.m.*

Et ur helt eller delvist fremstillet af træ er både godt for miljøet og for allergikere, der f.eks. kan få ubehag ved at bære et ur af 100% metal/stål på armen. Hvert enkelt armbåndsur i træ er ret unikt, da træ som naturmateriale er unikt med hensyn til knaster, nuancer, årer osv. Således kan det LINDENÆS of Denmark ur du modtager fra os godt afvige en lille smule fra de viste billeder på vores webshop. Men samtidig betyder det så også, at du selv kan blive lidt unik, da ingen andre jo har præcist det samme armbåndsur som dig.

*LuxBoks donerer 10% af salget fra LINDENÆS of Denmark ure til World Animal Protection, SOS Børnebyerne, National Kiwi Hatchery og Dansk Dyreværn Århus.

Mere

Underkategorier

Viser 1 - 12 af 12 varer

Katalog

Aktiverede filtre: