LINDENÆS watch winder garanti

LINDENÆS watch winder med 3 års garanti* på motor. Driftsikker urbevæger i bedste kvalitet.

Vi tror så meget på motorerne i vores LINDENÆS watch winder serier, at vi udvider den normale 2 års reklamationsret til 3 års driftsgaranti på den el motor, der hjælper en watch winder med, at holde dit mekaniske / automatiske ur i gang. Den 3 års motor driftsgaranti gælder for alle disse modeller (de øvrige dele af watch winderen er omfattet af den normale 2 års reklamationsret i h.t. købeloven):

  1. LINDENÆS Basel luksus watch winder til 1 ur i sort træ. Model L-112-S

  2. LINDENÆS Basel luksus watch winder til 2 ure i sort træ. Model L-122-S

  3. LINDENÆS Basel luksus watch winder til 4 ure i sort træ. Model L-123-S

*) Med 3 års driftsgaranti på motoren i en LINDENÆS watch winder er du sikker på, at have minimum 3 års hjælp til optrækning / vedligeholdelse af dit automatiske armbåndsur.
Skulle motoren, mod forventning, ikke længere fungere indenfor 3 år efter, at du har købt watch winderen hos LuxBoks.dk, tilbyder vi at udskifte motoren for dig. Og vi sender dig en forudbetalt adresse label, så du kan sende din watch winder til os (husk derfor at gemme den originale emballage du fik den leveret i).
Alternativt kan vi også sende dig en ny motor som du meget enkelt og hurtigt selv kan udskifte med den defekte motor. Det sparer tid og du skal ikke undvære din watch winder mens den er til reparation. Vi giver dig selvfølgelig en kyndig vejledning.