Persondatapolitik/Persondataforordningen (GDPR):

Den nye lovgivning – Persondataforordningen (EU´s regulativ for beskyttelse af persondata - GDPR): Det er ikke nyt for os at passe godt på dine data. Men ny EU-lovgivning i skikkelse af persondataforordningen skærper fra den 25. maj 2018 kravene til, at vi kan dokumentere, hvordan vi behandler og passer på dine data. For at du kan indgå en online aftale med LuxBoks.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Mobil telefonnummer
E-mail adresse

LuxBoks foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LuxBox.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Ansatte for LuxBoks.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.  Med personoplysninger menes: navn, adresse, e-mail adresse mv. (ikke kreditkortoplysninger). Oplysninger afgivet til LuxBoks.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos LuxBoks.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LuxBoks.dk.