Alle smykkeskrin

Smykkeskrin: Luksus smykke opbevaring til kvinder og mænd

Underkategorier

  • Smykkeskrin damer

    Smykkeskrin til damer og trendy smykke opbevaring i lækre design med mange smarte detaljer.

  • Smykkeskrin mænd

    Flotte smykkebokse og smykkeskrin til mænd i lækkert trendy design til den moderne mand.

Der er 70 varer.

Viser 1-70 af 70 element(er)

SMYKKEOPBEVARING OG SMYKKESKRIN - brilleetui, manchetknap skrin, slipse boks, punge og smykkebokse; du finder det hele på LuxBoks.dk

Vi har smykkeskrin og eksklusive løsninger til smykkeopbevaring af stort set alle dine værdifulde personlige effekter; smykker, briller, solbriller, ringe, manchetknapper, slips, kuglepenne, kreditkort, armbåndsure og meget mere. Vi forhandler smykkeskrin, brilleboks, pung, kortholder, urboks, uræske, manchetknap æske, slipse boks, der er fremstillet i flot lakeret træ eller i elegant og smukt læder. Alle modeller i bedste kvalitet og finish. Oplagte gaveideer til både ham eller hende - smykkeskrin til damer og herrer.
Hos LuxBoks har vi det største udvalg af praktisk og flot opbevaring af smykker. Vi har smykkeskrin i en lang række forskellige udgaver, og kvaliteten på alle vores smykkeskrin er meget høj. Hos os kan du få smykkeskrin af høj kvalitet i forskellige slags materialer og farver, og vi har smykkeskrin i mange forskellige prisklasser. Du kan både få billige smykkeskrin og smykkeskrin i en dyrere prisklasse - alle af høj kvalitet og med flere funktioner. Vores smykkeskrin er i lækkert design og har smarte detaljer - også vores smykkeskrin i den billigere prisklasse.
Hos LuxBoks får du en moderne og elegant løsning til at opbevare dine forskellige smykker. Det kan være til for eksempel dine øreringe, ringe, halskæder og ankelkæder. Og selvfølgelig smykkeskrin og smykkeopbevaring til både kvinder og mænd.

HUSK også, at hos LuxBoks.dk får du altid gratis og hurtig levering, 30 dages returret og ingen betalingsgebyrer.

Smykkeskrin og smykkeopbevaring i lækkert design med mange smarte detaljer.

Smykkeskrin til mænd

Flere og flere ”rigtige” mænd bruger smykker. Ringe, ure, manchetknapper, armbånd m.m. benyttes af mænd til at udtrykke deres personlige stil og smag. En moderne mand supplerer sin tøj garderobe med et stort udvalg af smykker som han benytter og vælger med stor omhu.
LuxBoks har selvfølgelig også et stort og varieret sortiment af smykkeskrin specielt designet til at møde mænds ønsker og krav til smykkeopbevaring. F.eks. et lækkert smykkeskrin i træ eller læder, der har plads til både ringene, urene og manchetknapperne. Eller et flot smykkeskrin til hver enkelt type herre smykke; manchetknapskrin, urboks, smykkeskrin.
Hos luxboks finder du også en masse andre opbevaringsløsninger til manden; manchetknap æske til manchetknapper, brilleskrin til solbriller, slipseboks til slips og butterfly m.m.

Smykkeskrin i forskellige materialer

Vores smykkeskrin findes i mange forskellige materialer. Du kan for eksempel få et sort eller lyserødt smykkeskrin i lækkert læder eller et smykkeskrin i rosentræ eller asketræ. Du kan også få et smykkeskrin i et carbon fiber look.

Billige smykkeskrin

Hos LuxBoks kan du få nogle flotte smykkeskrin, som ikke behøver at koste en formue. Vi har smykkeskrin i den billige prisklasse i flotte designs, som stadig er i høj kvalitet. Hos os får du altid leveret dit smykkeskrin gratis med 30 dages returret og uden nogen betalingsgebyrer. Det er derfor nemt og billigt at købe smykkeskrin hos os, og du kan hurtigt få et overblik over dine muligheder for et smykkeskrin hjemme fra sofaen.