BETALINGSFORMER

Hvordan betaler jeg?

Hos LuxBoks.dk kan du betale med følgende betalingsmidler via QuickPay betalingssystem. Altid uden gebyrer for dig.

Dankort
Visacard/VisaDankort
Visa Electron
Mastercard
JCB card
MobilePay
PayPal

Kan jeg betale via bankoverførsel?

Ja det kan du godt. Det tager lidt længere ekspeditionstid. Men kontakt os med hvad du ønsker at købe. Så opretter vi en ordre og sender dig en ordrebekræftelse. Efterfølgende kan du overføre beløbet til vores bankonto. Bankkonto oplysningerne vil fremgå af ordrebekræftelsen. Når vi har modtaget beløbet på bankkontoen afsender vi din vare indenfor 24 timer (førstkommende hverdag).

Kan jeg betale pr. efterkrav?

Nej, det er desværre ikke muligt at betale pr. efterkrav.

Er det sikkert, at betale med mit kreditkort/betalingskort?

Ja, det er absolut sikkert at bruge betalingskort når du handler på LuxBoks.dk. Vi benytter 3D secure. Og der er ingen, som kan se dine oplysninger. Alla data behandles krypteret og bliver kun udvekslet mellem vores PBS certificerede netbutik og PBS International via en SSL-krypteret linje. Ikke engang vi kan se dine indtastede kort oplysninger.

Hvornår trækker i beløbet fra mit kort?

Vi trækker først penge fra dit kort, når varen/pakken afsendes. det betyder, at beløbet først hæves samme dag, som vi afsender din bestilling. Eneste undtagelse kan være en vare vi skaffer hjem efter kunde specifik bestilling, hvor vi kan beslutte at hæve beløbet på bestillings tidspunktet.
Men afhængig af hvilket betalingskort/bank du benytter, kan beløbet være reserveret på din konto så snart du har gennemført dit køb hos os. Det er ikke noget vi har indflydelse på.

Er jeres priser inklusiv moms?

Ja, alle priser på vores webshop er inklusiv 25% dansk moms.