NYT! Vigtig info vedr. betaling når du handler på nettet.

EU har stillet nye sikkerhedskrav til onlinehandel pr. 1. januar 2021; 2-faktor-godkendelse ved betaling.

Fremover skal du bruge enten:

  • NemIDs nøgleapp eller nøgleviser (nøglekort kan ikke længere anvendes til at godkende kortbetalinger på nettet).

  • eller

  • SMS-kode, som du får tilsendt af Nets, når du skal godkende dine betalinger med kort (se nedenfor hvordan du knytter dit mobilnummer til dit kort).

SMS-kode: Hvis du har oprettet dit mobilnummer og egen kode hos Nets, vil du modtage en SMS fra Nets med en engangskode, som du skal indtaste sammen med en personlig kode. Har du ikke før knyttet dit mobilnummer og personlige kode til dit kort, kan du gøre det via Nets; KLIK HER.

Oprettelsen er kun nødvendig første gang, du skal godkende en onlinebetaling. Herefter vil du automatisk modtage en SMS fra Nets med den engangskode, som du skal bruge sammen med din personlige kode til at godkende betalingen.
.
NemID: Når du vælger at bruge NemID til godkendelse, skal du være opmærksom på, at det kun kan ske med NemID's nøgleapp eller nøgleviser - nøglekortet af pap/papir kan ikke længere anvendes. Hvis du ønsker at anvende NemID-app'en, og ikke allerede har den, kan du finde den HER (eller der hvor du normalt henter dine apps). NB! Nets oplyser, at der kan gå op til 1 time fra at NemID-app'en aktiveres til den er klar til brug i forbindelse med onlinehandel.
Hent NemID-app; KLIK HER

Betalingsmetoder hos LuxBoks.dk.

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort inkl. Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og Maestro. Du kan også betale med MobilePay og stadig have helt samme rettigheder som når du betaler med kort.

Vores betalingsgateway er Quickpay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS/Nets og Clearhaus i Danmark, og af Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives.

GYLDIGT SIKKERHEDS-CERTIFIKAT

Forbindelsen til luxboks.dk anvender et gyldigt, sikkert server SSL certifikat udstedt af Comodo. Sikker TLS-forbindelse: Forbindelsen til luxboks.dk benytter en stærk protokolversion og et stærkt krypteringsprogram.


Hvordan betaler jeg?

Hos LuxBoks.dk kan du betale med følgende betalingsmidler via QuickPay betalingssystem. Altid uden gebyrer for dig.

Dankort/eDankort
Visacard/VisaDankort
Visa Electron
Mastercard
Mastercard Debet
Maestro

MobilePay

Kan jeg betale via bankoverførsel?

Ja det kan du godt. Det tager lidt længere ekspeditionstid. Men kontakt os med hvad du ønsker at købe. Så opretter vi en ordre og sender dig en ordrebekræftelse. Efterfølgende kan du overføre beløbet til vores bankonto. Bankkonto oplysningerne vil fremgå af ordrebekræftelsen. Når vi har modtaget beløbet på bankkontoen afsender vi din vare indenfor 24 timer (førstkommende hverdag).

Kan jeg betale pr. efterkrav?

Nej, det er desværre ikke muligt at betale pr. efterkrav.

Er det sikkert, at betale med mit kreditkort/betalingskort?

Ja, det er absolut sikkert at bruge betalingskort når du handler på LuxBoks.dk. Vi benytter 3D-Secure. Og der er ingen, som kan se dine oplysninger. Alla data behandles krypteret og bliver kun udvekslet mellem vores PBS certificerede netbutik og PBS International via en SSL-krypteret linje. Ikke engang vi kan se dine indtastede kort oplysninger.

Hvornår trækker i beløbet fra mit kort?

Vi trækker først penge fra dit kort, når varen/pakken afsendes. det betyder, at beløbet først hæves samme dag, som vi afsender din bestilling. Eneste undtagelse kan være en vare vi skaffer hjem efter kunde specifik bestilling, hvor vi kan beslutte at hæve beløbet på bestillings tidspunktet.
Men afhængig af hvilket betalingskort/bank du benytter, kan beløbet være reserveret på din konto så snart du har gennemført dit køb hos os. Det er ikke noget vi har indflydelse på.

Er jeres priser inklusiv moms?

Ja, alle priser på vores webshop er inklusiv 25% dansk moms.