Urkasse i ægte læder

Ur kasse, urboks eller urskrin i ægte kalve læder. Top kvalitet fra EU producenter

Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)

Flotte ur kasser og urbokse i ægte læder.

LuxBoks er forhandler af eksklusive urkasser, urbokse og urskrin i ægte læder fra de kendte tyske mærker, SACHER og Friedrich|23. Igennem generationer har Friedrich Lederwaren GmbH og især SACHER designet og produceret lædervarer, som f.eks. urkasse i høj kvalitet. Hver enkelt Friedrich ur kasse, urboks, ur etuie og uræske er fremstillet i ægte spalt læder og skind i en flot finish, hvor der er kælet for detaljerne.

Mærkevare ur kasse i ægte læder

Tyske SACHER designer og producerer smykkeskrin, urskrin og urboks i førsteklasses italiensk læder. Så bliver det ikke flottere og mere eksklusivt. Dine dyrebare ure fortjener en ur kasse i ægte kernelæder. Kerne læder er selvfølgelig den absolut bedste, flotteste og stærkeste del af skindet. Men også den dyreste og sværeste læder type at bearbejde. Spalt læder er den type ægte skind/læder, der oftest anvendes til produktion af kufferter, tasker, sko, ur kasser, urskrin og lignende. 
LuxBoks tilbyder gratis fragt på alt, levering indenfor 1-2 hverdage og selvfølgelig med 30 dages returret og 100% prismatch.