Smykkeskrin damer

Smykkeskrin til damer og trendy smykke opbevaring i lækre design med mange smarte detaljer.

Underkategorier

Der er 37 varer.

Viser 1-37 af 37 element(er)

Stort udvalg af smykkeskrin til damer med forskellige behov. Ønsker du et stort smykkeskrin, et lille smykkeskrin eller skal det være et billigt smykkeskrin - Luxboks har udvalget.

Smarte, moderne og helt klassiske løsninger til opbevaring dine forskellige smykker; øreringe, ringe, halskæder m.m. Hos LuxBoks har vi kun smykkeskrin i den bedste kvalitet smykkeskrin.
På LuxBoks.dk finder du altid en smart og flot løsning til opbevaring af dine mange flotte smykker. Vi kan tilbyde et stort udvalg af smykkeskrin, som alle er af høj kvalitet, om det skal være et billigt smykkeskrin, et luksus smykkeskrin eller et stort smykkeskrin til piger og kvinder. Med et smykkeskrin fra LuxBoks kan du få opbevaret dine halskæder, dine armbånd eller dine ringe på en praktisk og pæn måde, så du har styr på alle dine smykker. Det er nemt at få et overblik over de smykker, du har, hvis du samler dem i et smykkeskrin, og vi har mange forskellige designs, om du ønsker et lille smykkeskrin, et stort smykkeskrin eller et billigt smykke skrin - så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov.

Gode råd ved opbevaring af smykker:

• Opbevar ikke smykker i et fugtigt og varmt miljø med høj luftfugtighed

• Undgå for høj luftfugtighed (selv et lukket smykkeskrin fungerer kun som en bufferzone i kortere tid)

• Undgå ætsende miljø

• Undgå spray og kemikalier af enhver art

• Undgå saltaflejringer fra havluften

• Kontakt korrosion – kan opstå ved opbevaring af guld, sølv og platin smykker for tæt sammen

• Smykkeskrin bør være fremstillet af testede/godkendte materialer og klæbemidler uden opløsningsmidler og andre farlige stoffer