Urkasse i træ

LuxBoks.dk har altid et stort udvalg af urkasser, urbokse, urskabe og urskrin i lakeret træ og træ finer.

Der er 29 varer.

Viser 1-29 af 29 element(er)

LuxBoks.dk har mange eksklusive og elegante løsninger til opbevaring af ure; urkasse, urboks, urskab og urvitrine i træ.

Sikker urkasse, urskab eller urboks: Vores træ urbokse og urkasser er designet til sikker og effektiv opbevaring af alle typer armbåndsure; herreure, dameure, ure med læderrem, ure med stållænke osv.
Du kan vælge en urkasse med plads fra 4 til 30 ure, alt efter dit behov og ønsker. Udvælg og køb præcis den urkasse, urboks, urskrin, urvitrine, urholser eller uræske, der passer til dig.
Alle urkasse modeller er udført i et elegant design og en høj kvalitet. Uanset om du er til en urkasse i højglans lakeret eller en urboks i mere mat finish.
Ønsker du noget helt specielt og eksklusivt, så tjek vores LINDENÆS urkasser, urbokse, urskabe og urskrin med overflade i ægte fineret træ og bedste kvalitet i alle detaljer.

Urkasse og urboks i træ. Alle træ-urskrin er udført i et elegant design og en høj kvalitet. Uanset om du er til en højglans lakeret eller mere mat finish.
Gratis levering indenfor 1-3 hverdage og selvfølgelig med 30 dages returret og 100 dages tryghedsgaranti. Alle urkasser med mulighed for gratis fragt.