Solbrilleboks og brilleetui

Har du en hel samling af solbriller og briller, så har vi opbevarings løsningen

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Brilleetui, solbrilleboks og brilleskrin.

Brilleetui, brilleboks og skrin til briller og solbriller. Ligesom med f.eks. armbåndsure, har man hele samlinger af solbriller og briller som vigtigt tilbehør til ens påklædning og fremtoning, og dermed et stigende behov for at opbevare og have orden på de mange solbriller eller briller. Brilleetuier er ikke længere bare til et par brille, men et brilleetui kan nu også være til flere par briller eller solbriller.
Se alle brilleetui (brilleitui), solbrille etui, brillebokse, brilleæsker, brillekasser og skrin her, og få orden og styr på dine solbriller og briller.
Altid med GRATIS levering og 30 dages returret på alle brilleetui.

Man kan også bruge brille-æskerne som "display" eller udstillingsmontrer for flere solbriller og briller når de ikke er i brug.
Se alle brilleetui, solbrilleetui, solbrillebokse, brilleæsker, brillekasser og skrin her, og få orden og styr på dine solbriller og briller. Stort udvalg af tilbehør til solbriller og briller samt mange flotte løsninger til opbevaring og fremvisning af briller eller solbriller. Solbrille bokse, brillekasser, brilleitui og brilleskrin i lækker læder look eller flotte æsker og bokse i træ. Brille-etui i flere farver, sort, rød eller blå. Solbrille boks i moderne og elegant carbon fiber look.
Hvorfor nøjes med et traditionelt brilleetui til hver enkelt par briller - hos LuxBoks.dk kan du finde solbrille etuier og brille kasser til at opbevare alle dine briller og solbriller samme sted. Et godt brilleetui skaber orden og overblik.