Black Friday - Black November.

SPAR EKSTRA meget i Black Weeks / BLACK NOVEMBER hos LuxBoks.dk.

Vi starter BLACK FRIDAY med BLACK NOVEMBER / BLACK WEEKS hos LuxBoks.dk fredag den 3.11.2023 med EKSTRA STORE RABATTER på mange helt specielt udvalgte urkasser, urskrin, watch winder, smykkeskrin m.m. Du kan spare mange penge og helt op til 50% i alle BLACK NOVEMBER ugerne frem til 30.11. kl. 24. Så kan du i ro og mag udvælge og bestille dine varer. Men skynd dig "langsomt" da der er begrænset antal af flere af vores BLACK NOVEMBER tilbud. Og disse tilbud bliver ikke billigere på Black Friday

Den ekstra store BLACK NOVEMBER / Black Weeks rabat gælder helt frem til og med torsdag den 30. november kl. 24. Men dog kun så længe lager haves.

Køb gaven til jul allerede nu og SPAR mange penge - BLACK NOVEMBER tilbuddene bliver ikke billigere, heller ikke på BLACK FRIDAY fredag den 24. november.
Og selvfølgelig har du stadig fuld returret frem til 31. januar næste år, 24 timers forsendelse og GRATIS fragt på alle dine køb hos LuxBoks.dk; e-mærket 100% dansk webshop.

Shop Black Friday hjemmefra.

Sæt dig godt til rette foran computeren, og hyg dig med at shoppe, i ro og mag, hjemmefra. Undgå panik- og impulskøb, ved at handle de gode Black Friday-tilbud online. Få juleønsker af dine nærmeste i god tid, så du kan planlægge dine indkøb, og handle til de bedste priser.

Undgå kø og mange mennesker.

Det er både nemmere og hyggeligere at blive hjemme, og handle online. Og når du med BLACK NOVEMBER kan fordele dine køb hos LuxBoks.dk over alle ugerne i hele november måned er der god tid til fornuftig planlægning - Tag dit yndlings hjemmetøj på, hyg dig med stille musik, en dejlig kop kaffe, tænd computeren - og shop, stille og roligt i "sikkerhed" hjemme i hele Black November. Det ér da skønnere, end at jagte parkeringspladser, vente, stå i kø, slæbe på sine varer, menneskemylder og myldre trafik, rende byen tynd efter en bestemt ting - sammen med alle de andre, som måske jagter det samme.

Shop Black November helt frem til og med 30. november 2023!