Black Friday - Black Week.

SPAR EKSTRA meget i BLACK WEEK og på BLACK FRIDAY hos LuxBoks.dk.

Vi starter BLACK FRIDAY med BLACK WEEK hos LuxBoks.dk lørdag den 18.11.2023 med EKSTRA STORE RABATTER på helt specielt udvalgte urkasser, urskrin, watch winder, smykkeskrin og træ ure. Du kan spare mange penge i hele BLACK WEEK ugen op til BLACK FRIDAY den 24. november. Så du i ro og mag kan udvælge og bestille dine varer. Men skynd dig "langsomt" da der er begrænset antal af flere af vores BLACK WEEK tilbud. Og disse tilbud bliver ikke billigere på Black Friday

Den ekstra store BLACK WEEK rabat gælder nemlig frem til torsdag den 23. november kl. 20. Men dog kun så længe lager haves.

Køb gaven til jul allerede nu og SPAR mange penge - BLACK WEEK tilbuddene bliver ikke billigere, heller ikke på BLACK FRIDAY fredag den 24. november.
Og selvfølgelig har du stadig fuld returret frem til 31. januar næste år, 24 timers forsendelse og GRATIS fragt på alle dine køb hos LuxBoks.dk; e-mærket 100% dansk webshop.

Shop Black Friday hjemmefra.

Sæt dig godt til rette foran computeren, og hyg dig med at shoppe, i ro og mag, hjemmefra. Undgå panik- og impulskøb, ved at handle de gode Black Friday-tilbud online. Få juleønsker af dine nærmeste i god tid, så du kan planlægge dine indkøb, og handle til de bedste priser.

Shop Black Friday i god tid.

Få nyhedsbrev fra LuxBoks.dk med BLACK FRIDAY tilbud før alle andre. Tilmeld dig vores nyhedsbrev: KLIK HER så modtager nyhedsbrevet med BLACK FRIDAY tilbuddene allerede torsdag den 23. november kl. 16, så du kan planlægge dine køb inden det går løs fra fredag morgen kl. 00:01 til kl. 24:00.

Undgå kø og mange mennesker.

Det er både nemmere og hyggeligere at blive hjemme, og handle online. Og når du nu kan fordele det over en periode på flere dage i BLACK WEEK, er der god tid til fornuftig planlægning - og de samme penge at spare som på selve Black Friday. Tag dit yndlings hjemmetøj på, hyg dig med stille musik, en dejlig kop kaffe, tænd computeren - og shop, stille og roligt i "sikkerhed" hjemme hele Black Friday. Det ér da skønnere, end at jagte parkeringspladser, vente, stå i kø, slæbe på sine varer, menneskemylder og myldretrafik, rende byen tynd efter en bestemt ting - sammen med alle de andre, som måske jagter det samme.

Shop Black Friday online 24. november 2023!