SPAR EKSTRA meget i BLACK WEEK og på BLACK FRIDAY hos LuxBoks.dk

Vi starter BLACK FRIDAY med BLACK WEEK hos LuxBoks.dk mandag den 23.11.2020 med EKSTRA STORE RABATTER på helt specielt udvalgte urkasser, urskrin, watch winder, smykkeskrin og træ ure. Du kan spare mange penge i hele BLACK WEEK ugen, hvor du i ro og mag kan udvælge og bestille dine varer. Men skynd dig "langsomt" da der er begrænset antal af flere af vores BLACK WEEK tilbud. Og det bliver ikke billigere på Black Friday

Den ekstra store BLACK WEEK rabat gælder nemlig frem til torsdag den 26. november kl. 24. Men dog kun så længe lager haves.

Køb gaven til jul allerede nu og SPAR mange penge - Det bliver ikke billigere, heller ikke på BLACK FRIDAY.
Og selvfølgelig har du stadig fuld returret frem til 31. januar næste år, 24 timers forsendelse og FRI fragt på alle dine køb hos LuxBoks.dk; e-mærket 100% dansk webshop.

Shop Black Friday hjemmefra.

Sæt dig godt til rette foran computeren, og hyg dig med at shoppe, i ro og mag, hjemmefra. Undgå panik- og impulskøb, ved at handle de gode Black Friday-tilbud online. Få juleønsker af dine nærmeste i god tid, så du kan planlægge dine indkøb, og handle til de bedste priser.

Shop Black Friday i god tid.

Få nyhedsbrev fra LuxBoks.dk med BLACK FRIDAY tilbud før alle andre. Tilmeld dig vores nyhedsbrev: KLIK HER så modtager nyhedsbrevet med BLACK FRIDAY tilbuddene allerede torsdag den 26. november kl. 16, så du kan planlægge dine køb inden det går løs fra fredag morgen kl. 00:01

Undgå kø og mange mennesker.

Her i 2020 skal vi passe ekstra godt på os selv og hinanden, hvilket også taler for at blive hjemme, og handle online. Og når du nu kan fordele det over en periode på flere dage i BLACK WEEK, er der god tid til fornuftig planlægning - og de samme penge at spare som på selve Black Friday. Tag dit yndlings hjemmetøj på, hyg dig med stille musik, en dejlig kop kaffe, tænd computeren - og shop, stille og roligt i "sikkerhed" hjemme hele Black Friday. Det ér da skønnere, end at jagte parkeringspladser, vente, stå i kø, slæbe på sine varer, menneskemylder og myldretrafik, rende byen tynd efter en bestemt ting - sammen med alle de andre, som måske jagter det samme.

Pas på dig selv og hinanden: Bliv hjemme!