Træure

Træ armbåndsure fremstillet af naturligt træ og genanvendt stål

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Træ ur er fremstillet af bæredygtigt træ

Træur: Udover at træ er et varmt og levende materiale betyder det også, at du får et ur, som er et meget lettere og mere behageligt, at have siddende på armen. I modsætning til et ofte tungt og mere koldt traditionelt ur med en urkasse af stål, er et træ ur yderst komfortabelt og samtidig er træure unikke og smukke at se på - tænk på hvor mange gange om dagen du kaster er blik på dit ur for at se hvad klokken er, så hvorfor ikke nyde synet af et smukt træ ur.

Samtidig sender du også signaler til omverdenen med dit træ ur, om at du er miljøbevidst og har god smag. En FSC certificering garanterer at træet i vores træ ure altid kommer fra bæredygtige og ansvarligt drevne skove og plantager. Naturligvis er forsendelses emballagen og gaveæsken som du får træuret i også fremstillet af genbrugsmaterialer.

Så er du modebevidst, miljøbevidst og har en positiv holdning til, at anvende og benytte så mange af naturens egne råstoffer som muligt, så er et træ ur det helt rigtige valg.

Miljøvenlige og bæredygtige fordele ved træ ur:

  • Fremstillet af 100% naturligt træ fra bæredygtige skove -FSC certificeret
  • Op til 90% af alle dele kommer fra genbrugs materialer; plast, læder, metaller m.m.
  • Et træ ur er allergi venligt. Meget lavt indhold af tunge metaller og andre giftige stoffer
  • Et træ ur vejer meget lidt og er let og behageligt, at have på armen
  • Hvert træ ur er unikt – ikke to ure er helt ens

Allergivenlig træ ur; alle vores træ ure er kemi testet for lavt indhold af skadelige stoffer og metaller, som bl.a. cadmium, bly og krom.

Allergivenligt træ ur; alle vores træ ure indeholder ikke, eller har et meget lavt indhold af, skadelige stoffer og metaller, som bl.a. cadmium, bly og krom. Et træ ur er godt for miljøet og godt for allergikere, der f.eks. ikke kan benytte et ur af 100% metal/stål. Vær opmærksom på, at træ er et organisk materiale som vil være påvirkeligt af vejr, vind, vand, luftfugtighed, varme m.m. Derfor skal du passe på dit træ armbåndsur og undgå, at udsætte dit træ ur for unødvendigt meget regn, varme, fugtighed og lign. Eventuelt kan du også vedligeholde træet i urkassen og urkæden ved at give det lidt træolie en gang imellem. På Træ uret kan du ret nemt selv afkorte længden på urkæden ved at fjerne led. Vejledning hertil følger med træuret når du køber det. Men husk når du afkorter urkæden, at træ trækker sig sammen og udvider sig ved påvirkning af kulde, varme og fugtighed. Så pas på, at du ikke fjerner for mange led, så urkæden ender med at blive for stram. Derudover er hvert enkelt træ armbåndsur unikt, da træ som materiale er unikt med årer, knaster, farve osv. Så det ur af træ du vil modtage kan afvige lidt fra de billeder du ser af træurene her på vores webshop. Men det betyder jo også, at der ingen der har præcist det samme træ ur som dig – så du kan også føle dig lidt unik med et ægte træur.