SACHER

Urkasser og smykkeskrin 100% håndlavet i Tyskland, af råvarer produceret indenfor EU

Der er 34 varer.

Viser 1-34 af 34 element(er)

100% håndlavede luksus urkasser og smykkeskrin fra SACHER i Tyskland

SACHER smykkeskrin, urkasser og bokse er 100% håndlavet med ekspertise og kærlighed på fabrikken i Tyskland med over 160 års tradition og know-how indenfor fremstilling af læder skrin og bokse. Kombinationen af udsøgt håndværk med sofistikeret design og de fineste materialer fra hele verden gør ethvert SACHER-produkt unikt.

Produktion af SACHER smykkeskrin og urbokse kræver perfekt håndværk. Det tager derfor mange år, inden en ”Sacher håndværker” er udlært og mestrer disse færdigheder. På SACHERs familieejede fabrik i Annaberg i delstaten Sachsen har man vedligeholdt og videreudviklet dette håndværk siden 1846.

Når SACHER & Co. vælger materialer til deres produkter tænker man i høj grad også på bæredygtighed. Derfor bruger man udelukkende træ/karton til boksenes skelet, der er produceret baseret på bæredygtig skovforvaltning med FSC-certifikat. Alle lime er vandopløselige og fri for opløsningsmidler. Dette beskytter ikke kun dine smykker og ure, men også miljøet.
Alle materialer vælges og købes næsten udelukkende fra europæiske leverandører; Udsøgt kalvelæder fra Italien, de bedste velour stoffer fra Frankrig og karton/pap fra tyske producenter.