Hjælp til at beskytte og pleje dine smykker.

Aktiv korrotions beskyttelse af smykker

Hvad er aktiv korrosions beskyttelse?

Dyrebare smykker fortjener at blive opbevaret forsvarligt og sikkert. Med en intensiv og effektiv indsats er SACHER lykkedes med, at fremstille en helt ny generation af smykkeskrin. Inde i disse smykkeskrin benyttes et materiale, der aktivt modvirker korrosion af smykker. Med dette store skridt tager SACHER smykkeopbevaring til det næste niveau.

Den aktive korrosionsbeskyttelse består af særlige partikler, der meget tidligt reagerer på andre partikler og elementer til stede i atmosfæren som forårsager og er med til, at fremme korrosion af smykker. Helt konkret betyder det, at luften ”filtreres” eller renses for disse korrosionsfremkaldende partikler. Dette hjælper med til at beskytte dine værdifulde smykker mod korrosion.

En lignende teknologi/metode har givet Frihedsgudinden i New York sin patina siden 1980. Sacher har tilpasset denne metode og integreret den i deres smykkeopbevarings løsninger.

Den aktive korrosionsbeskyttelse er også miljøvenlig, RoHS-kompatibel, TRGS 615 og TRGS 900-kompatibel, genanvendelig, let at bortskaffe og fri for afgassende kemikalier (nitrit, phenol m.m.).

Her på LuxBoks.dk vil smykkekrin med "aktiv korrosions beskyttelse" være markeret med ovenstående ikon/logo.

Tips/retningslinjer til pleje af smykker:

Selvom SACHER´s korrosionsbeskyttelse aktivt beskytter smykker, kan manglende overholdelse af følgende retningslinjer føre til korrosion af smykker:

   • Benyt aldrig skrappe rengøringsmidler

   • Brug en blød, fnugfri klud til at fjerne sved og de fine partikler af snavs og smuds

   • Varmt vand hjælper ved kraftigere tilfælde af snavs og smuds.

   • Det er bedst at opbevare dine smykker i et smykkeskrin med flere rum, fordi smykker placeret for tæt sammen øger risikoen for korrosion.
     (Sølv, guld og platin har forskellige spændinger afhængigt af type og karat)

   • Vær opmærksom på passiv eller aktiv korrosionsbeskyttelse, når du køber din smykkeopbevaring

   • Tag først dine smykker på efter eventuel påføring af kosmetik, da hårlak, parfume, deodoranter, solcremer, pudder m.m. kan beskadige dine smykker.

   • Opbevar ikke dine smykker i fugtige rum - fugt får sølvsmykker til at oxidere over tid

   • Bær ikke dine smykker, når du laver havearbejde, husarbejde, træner, tager et bad, solbader eller går i sauna.