Urkasser

Urkasser og Urbokse

Opbevaring til ure - Danmarks største udvalg af urkasse, urboks og urholder

Smarte, eksklusive og elegante løsninger til dine værdifulde armbånds ure. Find gaven til dig selv eller en du holder af og køb trygt og sikkert den bedste og billige urboks, urskrin og urkasse i træ, ægte læder eller vegansk læder – Hos LuxBoks køber du med 100% prismatch urkasser og urbokse fra kun 299 kr.-
Hurtig levering med GRATIS FRAGT og dag-til-dag levering indenfor 24 timer fra dansk lager – Sikker betaling med 3-d secure - 100% prismatch og 30 dages returret / fortrydelsesret på alle urkasser!

Underkategorier

 • Urkasse i træ

  LuxBoks.dk har altid et stort udvalg af urkasser, urbokse, urskabe og urskrin i lakeret træ og træ finer.

 • Urkasse i læder

  Kæmpe udvalg af urbokse, urkasser og urskrin i læder, PU læder eller vegansk læder

 • Urkasse i ægte læder

  Ur kasse, urboks eller urskrin i ægte kalve læder. Top kvalitet fra EU producenter

 • Urkasser til rejse

  Urskrin og urboks i læder; til ferie og rejse opbevaring af 1, 3 eller flere ure

 • Urskab / urkasse til...

  Urskab, urvitrine og urkasse fra LINDENÆS; til montering på væg, bord eller i reol

 • Urbakke

  NYHED - løse urbakker i flot finish

Der er 59 varer.

Viser 1-59 af 59 element(er)

Køb trygt, hurtigt og sikkert urkasser, urboks evt. som gave på LuxBoks.dk

Smarte, eksklusive og elegante løsninger til dine værdifulde armbånds ure. Find gaven til dig selv eller en du holder af og køb trygt og sikkert den bedste og billige urboks, urskrin, urholder, urskab og urkasse i træ, ægte læder eller vegansk læder – Hos LuxBoks køber du med 100% prismatch på alle urkasser, urskabe og urbokse. Priser fra kun 199 kr.
Fragten er ALTID på "husets regning". Dag-til-dag levering med GRATIS FRAGT og afsendelse indenfor 24 timer fra 100% dansk webshop med lager i Danmark – Sikker betaling med 3-d secure og 30 dages returret / fortrydelsesret på alle urkasser og urbokse!

Moderigtig og kæmpe stort udvalg på luxboks.dk

Hos LuxBoks har vi et kæmpe udvalg af urskrin, urboks og urkasse i træ, PU læder, vegansk læder og ægte læder. Samt ur etuier i kunst læder. Alle urkasser og urboks modeller er i høj kvalitet og elegant design. Og på LuxBoks.dk har du altid mere end 100 forskellige urboks modeller du kan vælge imellem - til billige priser fra kr. 199.
En urkasse i højglanslakeret træ eller ægte træ finer er utrolig eksklusiv at se på. Et urskrin i ægte læder bliver kun flottere når den slides og får patina efterhånden som årene går. Kunstlæder eller vegansk læder/PU læder urbokse er meget nemme at rengøre; blot tør over med en fugtig klud, så er din urboks ren og fin igen.
Vi har rigtigt mange flotte opbevarings løsninger til stort set alle typer armbåndsure og alle behov. Til eksklusiv fremvisning af urene med glas rude i låget på urkassen – så du og dine gæster rigtigt kan beundre din flotte samling af ure.
Eller måske ønsker du en lidt mere og neutral og sikker opbevaring af armbåndsurene i et skab, i en skuffe eller på en kommode i dit soveværelse. Skal du ud at rejse har vi også et lækkert og sikkert ur etui eller rejse etui til dine armbåndsure.
LuxBoks tilbyder urbokse, urkasser, urskrin eller uretui med plads til fra 1 til 30 ure. Alt efter dine behov og ønsker. Køb nemt, trygt og sikkert på LuxBoks.dk; e-mærket godkendt.