30 dages returret.

Har du fortrudt dit køb, så finder du hjælp her:

Som kunde hos LuxBoks.dk har du 30 dages fortrydelsesret. 

For varer købt til julegave kan du dog bytte/fortryde dit køb helt frem til 31. januar det efterfølgende år. Uanset hvornår du har købt varen.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@luxboks4you.com eller benytte fortrydelsesformularen, som du finder her: 

VED RETURNERING/FORTRYDELSE AF KØB UDFYLD DENNE FORMULAR OG VEDLÆG DEN I PAKKEN

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Der er ikke fortrydelsesret på skaffevarer eller varer fremstillet eller ændret efter kundens ønske.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anbefaler kraftigt, at du sender varen retur i den originale emballage. Den originale emballage sikrer den bedste og sikreste forsendelse af varen og de fleste af LuxBoks.dk forsendelsesemballager er konstrueret specielt til at støtte og beskytte varen under forsendelse.
Vi anbefaler derfor, at du gemmer den forsendelsesemballage varen er leveret i. På den måde er du sikker på at du kan pakke varen forsvarligt ind, hvis du får behov for at returnere.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis også medføre en værdiforringelse af varen.
Leveres varen i en gaveæske betragtes gaveæsken som en del af varen.  

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 

Varen sendes til: 

LuxBoks.dk
Lindenæsvej 20 
8300 Odder  

Vi modtager hverken pakker sendt uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

VIGTIGT! 

Husk at det er dit ansvar at varen kommer retur i hel og ubeskadiget stand. Mange af vores forsendelsesemballager er konstrueret specielt til at støtte og beskytte varen under forsendelse. Gem derfor alt forsendelsesemballage og gaveæske varen er leveret i. På den måde er du sikker på at du kan pakke varen forsvarligt ind hvis du får brug for, at returnere varen til os.