Urskab / urkasse til væg og bord

Urskab, urvitrine og urkasse fra LINDENÆS; til montering på væg, bord eller i reol

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Med et urskab, en urvitrine eller en ur kasse til væg eller bord kan du fremvise og opbevare mange ure.

Du kan vælge mellem mange forskellige væghængte ur kasser, et såkaldt ur skab med plads til 12, 16, 20, eller helt op til 30 armbåndsure - fås flere farver mat lakeret træ og finerede træ sorter.
Urvitrine og urskab kan nemt monteres på væggen ved hjælp af ophængs beslaget på bagsiden. Du kan også vælge at påsætte den medfølgende stander, / sokkel så du kan du stille urboksen eller ur kassen på et et bord, en kommode, i en bogreol eller lignende.

Urvitrine til det moderne hjem.

En urvitrine på væggen passer flot ind i den moderne indretning. Få vist alle dine flotte ure frem, ved at placere dem i en urvitrine. Urvitrinen kan både hænge på væggen eller stå på et bord eller i en reol. Vitrinerne til ure findes i flere farver og udformninger, så der er helt sikker en der passer til din stil.

Urskab til ursamlingen.

Med et skab specielt designet til at opbevare og fremvise ure, vil din ursamling komme til sin ret. Måske samler du på sjældne vintage ure, og så er det da synd at gemme dem væk. Få dem frem i lyset, ved at placere dem i i et flot urskab, og nyd synet af dem hver dag.

Skab til moderne ure.

Det kan være at du er en af dem som har mange ure, fordi de er en vigtig accessory til dit tøj. Her er det fantastisk at kunne samle dem på væggen i et urskab, for på den måde har du overblik over dine ure, og kan hurtigt vælge det rigtige til dagens look.

Væghængt urkasse.

En væghængt urkasse er der mange der kalder dem, altså urvitrinerne og urskabene, men det er altså det samme. Og væghængt behøver vitrinen til ure ikke være, for urskabet kan også stå, hvis du anvender den medfølgende sokkel. Vælger du at hænge urskabet på væggen, bruger du ikke soklen, så får du nemlig et helt stilrent look.