• TILBUD
 • -80%
Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
search
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder
 • Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder

Wine Watch Silver træ ur 42 mm - eg fra vintønder

1.699,00 kr.
339,80 kr. Spar 80%

Unikt træur i eg fra genanvendte italienske vintønder - schweizisk kvalitets urværk 

Elegant og stilrent 42 mm vin træ ur håndlavet i Italien for LINDENÆS of Denmark. Model Wine Watch Silver træur er kun fremstillet i 100 eksemplarer og hvert ur er nummereret på bagsiden.
Både herreur / dameur som er en oplagt gaveide til vinelskeren og ursamleren. Og helt sikkert også uret til den modebevidste mand eller kvinde hende, der holder af unikt og stilrent håndværk.

Wine Watch Silver er 100% "Made in Italy" i Veneto regionen af AB AETERNO. Unisex ur af egetræ fra vintønder anvendt til fremstilling af italienske Amerone rødvine fra Valpolicella, en flot rustfri stål urkasse og en elegant sølv farvet makeringsring omkring urskiven.
På den måde symboliserer urets design og fremtoning på flotteste vis udtrykket, materialet og funktionen fra en vintønde.

 • 100% håndlavet i Italien af AB AETERNO
 • Ægte fransk eg genanvendt fra Valpolicella vintønder
 • Limited edition ur (nummereret fra 101-200)
 • Schweizisk kvalitets urværk
 • Nikkelfri rustfri stål urkasse
Antal
Kun få stk. tilbage

Genbrug med stil og sjæl; Wine Watch træ ure, eksklusivt italiensk træarbejde i moderne og stilrent design

Er du manden eller kvinden, der tænder på flotte kvalitetsure som er unikke og samtidig signalerer bæredygtighed, genbrug og hotte trends? Så er LINDENÆS of Denmark nye Wine Watch egetræs ure helt bestemt noget for dig.

Wine Watch er et unikt 100% håndlavet "limited edition" træ ur i flot og stilrent design. Fremstillet af egetræ, der er genanvendt fra vintønder brugt til fremstilling af rødvin i Valpolicella området i Norditalien.

Hvert ur er 100% fremstillet i hånden af urproducenten AB AETERNO, som kommer fra Bolzano området i Italien, tæt på grænsen til Schweitz. AB AETERNO er kendt verden over for deres bæredygtige og miljøvenlige produktion af træure.
Egetræet i Wine Watch er nænsomt genanvendt fra franske egetræstønder, der har været anvendt til fremstilling af Amerone vine i Valpolicella.

Træ er et organisk material, der er varmt og behageligt at røre ved og let og rart at bære på hånden. Ikke to stykker egetræ er ens og derfor er hver eneste Wine Watch træur unikt og har sin helt egen sjæl og charme.

Valpolicella området i Italien er berømt for sine Amerone rødvine. Mange Valpolicella vinproducenter anvender vintønder lavet af fransk eg til lagring af deres Amerone vine. Som nydere af disse vine syntes vi hos LINDENÆS of Denmark, at det ville være oplagt at genanvende nogle af disse vintønder efter de havde "udtjent deres pligt". I Bolzano området nord for Verona har de mange års tradition for flot og gedigent træarbejde. Derfor besluttede vi i samarbejde med AB AETERNO fra Bolzano, at designe og producere et ur, hvor hovedbestanddelen skulle være egetræ fra disse brugte "Valpolicella" vintønder. Genbrug med kærlighed til vin, miljø og unikt træarbejde.

Resultatet er blevet et utroligt flot og elegant ur, der i design, finish og udtryk genskaber formen fra vintønderne, genkalder smagen fra vinene og på en respektfuld måde symboliserer hele lidenskaben fra vinproduktionen i Valpolicella området.
Med vores flotte Wine Watch ur er en drøm blevet til virkelighed og samtidig er det også blevet en hel lille international succes historie med eg fra Frankrig, urværk fra Schweitz, håndværk og vin fra Italien samt ide og design fra Danmark.

AB-2018-02

Produktinformation

Lager
På lager
Leveringstid
Afsendes indenfor 24 timer
Type
Unisex ur
Farve
Durmast oak (recycled)
Materiale
Egetræ (genanvendt af fransk eg fra vintønder) og nikkelfri rustfri stål
Vægt
60 g.
Ur diameter
42 mm
Urrem
Egetræ (genanvendt af fransk eg fra vintønder). Størrelse: 220 x 21 mm
Urværk
Ronda 763 quartz (batteri SR626)
Urglas
Mineralsk glas
Garanti
2 års reklamationsret
Urkasse
Egetræ og nikkelfri rustfri stål. Urkasse tykkelse 9 mm
Lukke/spænde
Butterfly lås. Nikkelfri rustfri stål
Vandbeskyttelse
3 ATM. Egnet til daglig brug. Uret tåler vandpåvirkning fra regnvejr og vandstænk fra f.eks. håndvask. Men ikke kontinuerligt og kraftige vandstråler fra f.eks. håndbruser.
Anmeldelser (0)