Urkasse i PU læder

SUPER HIT - helt sort urkasse i læder - flere modeller til 6 eller 12 ure.

En urkasse er en oplagt gaveide - KØB trygt hos LuxBoks.dk - Vælg mellem mange forskellige urboks størrelser til 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 eller 24 ure. Fra kr. 299,- Urkasser og urbokse i flot finish i PU-læder, nem at vedligeholde, og beskytter og fremviser alle dine ure på...

SUPER HIT - helt sort urkasse i læder - flere modeller til 6 eller 12 ure.

En urkasse er en oplagt gaveide - KØB trygt hos LuxBoks.dk - Vælg mellem mange forskellige urboks størrelser til 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12 eller 24 ure. Fra kr. 299,- Urkasser og urbokse i flot finish i PU-læder, nem at vedligeholde, og beskytter og fremviser alle dine ure på elegant og eksklusiv måde. Få samling og orden på dine ure med en ur kasse i stærkt kunstlæder - vores ur kasser er indbefattet af garanti og prismatch. Køb sikkert din nye urkasse i dansk webshop - e-mærket godkendt.
Altid GRATIS FRAGT - 30 dagesreturret - dag til dag levering - ingen gebyrer og 100% prismatch

Har du mere end et ur er en urkasse et must have. Få samlet dine ure et sted med sikker opbevaring i en af vore dansk designede urkasser. Om det er dyre designerure, eller smarte modeure, er det en god ide at smale dem, og opvare dem fri for støv og fedt, på et sted i en urkasse. 

En urkasse er både til kvinder og mænd. Det er alletiders gaveide til manden eller kvinden der har mere end et ur - måske ved de slet ikke at der findes urkasser, og du kan overraske dem med en gave de ikke vidste fandtes: Urkasse til mere end 1 ur!

Mere
Viser 1 - 20 af 24 varer

Katalog

Aktiverede filtre: