Punge og kreditkortholder i læder

Punge og kortholdere fra tyske Friedrich er alle fremstillet i ægte læder i en udsøgt kvalitet. Der er kælet for design og detaljer og de er konstrueret til at blive brugt og til at holde.
Alle vores punge og kortholdere har RFID beskyttelse, der kan være med til at forhindre identitetstyveri og misbrug af dine kreditkort.

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

6 vare(r)

RFID er en forkortelse af "Radio Frequency IDenfication", som gør det muligt, at genkende og identifiere et objekt, f.eks. et kreditkort, via radiobølger. På flere meters afstand kan man nu scanne og kopiere data RFID kreditkort, som gør det muligt at benytte kontaktløs betaling i butikker m.m.. Desværre øger det også risikoen for identietstyveri og utilsigtet kontaktløs brug af dine RFID kort.
Alle punge og kortholdere hos LuxBoks er forsynet med en speciel metal folie, som forhindrer kontaktløs brug og identitetstyveri af kreditkortene, så længe de befinder sig i pungen eller kortholderen. Du kender sikkert til sytemet fra f.eks. en Bro Bizz, der ikke virker når den ligger i holderen, der er foret med aluminium.
I vores moderne elektroniske samfund bliver du mere og mere udsat for forsøg på at stæle eller overtage din identitet. Hvis en person henter informationer fra dine kort ved hjælp af RFID aflæsning kan de muligvis skaffe sig adgang til en række af dine personlige oplysninger og data:
- Kreditkortoplysninger og bankoplysninger
- Dit CPR nummer
- Dine e-mail konti
- Din smartphone, tablet eller PC
- Dine brugerkonti på social medier
- m.m.