Urkasser til væg

Urkasse / urvitrine til væg-montering

Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Urvitrine / urkasse i mat sort træ til 20 ure Urvitrine / urkasse i mat sort træ til 20 ure
  1 399,00 kr

  Urkasse / urvitrine i sort silkemat lakeret træ. Urkasse, der kan monteres på væg eller stilles på bord ved hjælp af den medfølgende sokkel. Urvitrine med plads til 20 armbåndsure. Interiør og urpuder i flot off white velour. Urskab i eksklusiv og flot udførelse med ægte glas i lågen. Ur vitrine med metal hængsler og metallås, der kan aflåses med nøgle.

 • Urvitrine / urkasse i mat sort træ til 30 ure Urvitrine / urkasse i mat sort træ til 30 ure
  1 699,00 kr

  Urvitrine / urskab i sort silkemat lakeret træ Urkasse til ophængning på væg eller til at stille på bord, kommode eller lignende. Urboks med plads til op til 30 armbåndsure. Urpuder og interiøret er i lækker off white velour. Flot og funktionel urvitrine med ægte glas i lågen. Urskab med stabile metal hængsler og metallås til aflåsning med nøgle.

 • Urvitrine / urkasse i mat ibenholt træ til 30 ure Urvitrine / urkasse i mat ibenholt træ til 30 ure
  1 799,00 kr

  Urkasse / urvitrine til store ure - flot matlakeret ibenholt finish Urkasse til ophængning på væg eller fritstående på bord, kommode eller lignende. Urvitrine med god plads til op til 30 store armbåndsure. Urpuder og interiøret er i lækker sandfarvet velour. Elegant og funktionel urskab monteret med ægte glas i lågen. Kan aflåses med nøgle.

 • Urvitrine / urkasse til 30 ure i flot bubinga træ Urvitrine / urkasse til 30 ure i flot bubinga træ
  1 699,00 kr

  Urvitrine / urskab i eksklusiv mat lakeret bubinga træ finer Urkasse til ophængning på væg eller til at stille på bord, kommode eller lignende - kan også anvendes som traditionel urboks. Urvitrine med plads til op til 30 armbåndsure. Urpuder og interiøret er i lækker off white velour. Flot og funktionel urvitrine med ægte glas i lågen. Urskab med stabile...

Med en urvitrine, et urskab eller en ur kasse til væg kan du fremvise og opbevare mange ure.

Du kan vælge mellem mange forskellige væghængte ur kasser med plads til 16, 20, eller helt op til 30 armbåndsure.
Urvitriner kan monteres på væggen ved hjælp af ophængs beslaget på bagsiden. Du kan også vælge at påsætte den medfølgende stander, så kan du stille vitrinen eller ur kassen på et et bord, kommode eller lignende. Hos LuxBoks.dk har vi et bredt udvalg af væghængte urskasser, ur-vitriner og ur-skabe i forskellige størrelser og designs. Alle urvitriner og ur kasser er fremstillet i lakeret træ (MDF) og fås i helt sort eller forskellige slags træsort finish. Alle modellerne kan låses med nøgle. Dag til dag levering, og gratis fragt på alle ur kasser.

Katalog

Aktiverede filtre:

  Urkasser til væg