Konfirmationsgaver

Konfirmationsgave ideer; stort udvalg af trendy og flotte urbokse eller smykkeskrin til konfirmanden

Der er 57 varer.

Viser 1-57 af 57 element(er)

Den unikke og særlige konfirmations gave finder du hos LuxBoks

Skal du være gæst til en konfirmation i år og leder du derfor efter en helt særlig og personlig konfirmationsgave til konfirmanden - så kig ind hos os! De fedeste konfirmationsgaver 2023 finder du nemlig hos LuxBoks. Et bæredygtigt LINDENÆS of Denmark træ armbåndsur; måske endda et helt unikt limited edition WineWatch ur med en personlig gravering på bagsiden.
Vi har også et kæmpe stort udvalg urkasser til opbevaring af ure, fra 1 ur helt op til 30 ure, hvis ursamlingen skal kunne udvides. Eller hvad med et smykkeskrin til den nu unge mand. Det er den nye trend til den modebevidste mand at kunne få overblik og styr på manschetknapper, ringe, smykker, slips, bælter, butterfly m.m. Vi kan i hvert fald godt afsløre, at den trendige unge konfirmand ikke længere kun nærer et brændende ønske om, at modtage en fyldepen eller penge i konfirmationsgave. Derfor har vi her samlet et lille udpluk af vores bedste konfirmations gaveidéer i år! Selvfølgelig også flotte og elegante og trendy smykkeskrin til den kvindelige konfirmand.

Køb trygt konfirmand gaven allerede nu. Vi tilbyder fuld returret helt frem til 15. juni på alle varer købt som konfirmations gave. Blot skriv "konfirmand gave" i besked feltet når du bestiller på LuxBoks.dk.